Berlean Kft

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Szállítási és átviteli módok

Tekintve, hogy a Berlaen Kft. által forgalmazott termékek sok esetben egyedi méretűek és súlyúak, illetve a szállítás módja minden esetben függ a megrendelt termékek mennyiségétől is, a Berlean Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a webáruházban feltüntetett standard szállítási módokon kívüli egyedi szállítási módot ajánl fel a megrendelőinek, melyek egyedi árazásúak is lehetnek. Erről minden esetben ügyfélszolgálatunk előzetesen egyeztet a megrendelővel. Arra törekszünk, hogy a legoptimálisabb szállítási módot tudjuk felajánlani minden megrendelőnknek.

A Berlean Kft. az alábbi szállítási módokkal dolgozik alapesetben:

Futárszolgálattal való szállítás
A Berlean Kft. szerződött partnerei szállítják ki a megrendelt termékeket a megrendelő által megjelölt szállítási címre. Ezt a szállítási módot jellemzően kis tételű, átlagos súlyú termékek megrendelése esetén tudjuk biztosítani.

Egyedi szállítás 
A Berlean Kft. saját eszközeivel oldja meg a szállítást, vagy a Berlean Kft által megbízott teherszállítással foglalkozó cég szállítja ki a megrendelet termékeket a megrendelő által megjelölt szállítási címre. Ezt a szállítási módot nagy tételek vagy nagy tömegű tételek esetében biztosítjuk, akkor és csak akkor, ha a futársuolgálat vagy a mennyiség vagy a súly miatt nem vagy nagyon magas felárral vállalná csak a kiszállítást.

Személyes átvétel a Berlean kft telephelyén
A megrendelt termékek elszállításáról a megrendelő is gondoskodhat saját maga vagy megbízottja révén. Ebben az esetben a Berlean Kft. kiszállítási díjat nem számol fel, és a megrendelt termékek a Berlean kft telephelyén vehetők át.

Item added to cart.
0 items - 0Ft